Kategórie
 
 
 
 
 

TRÁPITE SA S MATEMATIKOU PRE PRVÝ STUPEŇ?

Ak chcete, aby vaše deti čas doma na gauči trávili zmysluplne a zároveň ste ich do počítania nemuseli konštantne nútiť, vyskúšajte Autokorektívne kartičky. Aplikácia je zadarmo prístupná počas celého trvania mimoriadneho stavu na www.abcguru.sk

Naše životy sa za  2 týždne zmenili na nepoznanie. Robíme veci, ktoré sme si predtým nevedeli ani len predstaviť. A medzi ne istotne patrí aj to, že domácnosti sa zmenili na školské zariadenia. Ako zvládať situáciu? Ako pomôcť deťom s učivom? Slovenská firma, ktorá vyvinula super pomôcku prichádza s riešením!

Ako doma učiť deti matematiku?

Možno by sa aj váš prvák, druhák či tretiak rád pochválil, ako vie počítať bez toho, aby ste ho z pozície dospelého – autority museli kontrolovať, keď už máme tú „domácu školu“. Pri vyriešení úloh z Kartičiek sa skontroluje sám a na vás ostane už len pochvala. Žiadne prepočítavanie či označovanie chýb.

Vydavateľstvo ABCedu s autorkou Martinou Totkovičovou a v spolupráci s programátormi prichádza z riešením.

Zložitá situácia, v ktorej sa dnes nachádzame zatvorila brány škôl a mnohí rodičia sa tak náhle ocitli v úlohe učiteľov. Rozhodli sme sa preto podať pomocnú ruku a sprístupniť našu aplikáciu Autokorektívne kartičky zadarmo.

Cieľom vydavateľstva je poskytovať kvalitné vzdelanie tretieho tisícročia aj za hranice školských lavíc. Cítime, že naša pomoc je obzvlášť potrebná v týchto náročných časoch a veríme, že sprístupnením Autokorektívnych kartičiek pomôžeme rodičom, učiteľom a samozrejme aj žiakom.

Autokorektívne kartičky, slúžia na precvičovanie matematických zručností hravou a nenásilnou formou. Sú ideálnou pomôckou pre žiakov 1. – 4. ročníka, ktorí ani počas karantény nechcú zanevrieť na svoje vedomosti, no zároveň sa nedokážu sústrediť na klasický monotónny spôsobu učenia, ktorý sme doteraz poznali.

V našej aplikácii môžu deti trénovať sčítanie, odčítanie, násobenie a delenie, pri ktorom sa hra a vzdelávanie sa spájajú do jedného.

Pri počítaní príkladov odstupňovaných podľa náročnosti a úlohy sú gradované. Kartičky rozvíjajú nielen matematiku, ale aj trpezlivosť, sústredenosť a kognitívne zručnosti. Príjemné digitálne prostredie spájajúce matematiku, vizuálne prvky a formát hry zaručí, že deti budú Autokorektívne kartičky brať ako zábavku.

K úlohám je možné sa opakovane vrátiť, alebo aj sledovať čas, pre súťaživých je dokonca pripravená virtuálna medaila. Pre svoju nevšednosť môžu osloviť aj žiakov s rôznymi poruchami učenia.

Zošit A si môže vyskúšať aj predškolák a zošit C je určený  pre všetkých, kto si chce precvičiť násobilku. Nerozdeľujeme presne po ročníkoch, pretože náročnosť môže byť pre každého iná, niektorý štvrták možno nevie násobilku a zase na druhej strane prvák zvláda aj počítanie do sto, v zošite B. Chceme tak spájať príjemné s užitočným a ukázať deťom, že učenie vie byť aj zábava a nie striktne zaškatuľkovať vedomosti podľa ročníka.

Na prácu s Autokorektívnymi kartičkami nie je potrebná pomoc učiteľa alebo rodiča, keďže výsledky aplikácia skontroluje sama. Vy tak budete mať o starosť menej a zároveň môžete mať istotu, že deti si aj bez vášho drobnohľadu cibria svoje mozgové závity.

Ak chcete, aby vaše deti čas doma na gauči trávili zmysluplne a zároveň ste ich do počítania nemuseli konštantne nútiť, vyskúšajte Autokorektívne kartičky.

Aplikácia je zadarmo prístupná počas celého trvania mimoriadneho stavu. Vyskúšajte aj vy, ako doma učiť deti matematiku.

www.abcguru.sk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
###newsletter pop up
Plná (Desktop) verzia