Kategórie
 
 
 
 
 

ABCedu oslavuje 1. narodeniny

Náš e-shop www.abcedu.sk oslavuje svoje prvé narodeniny! Presne pred rokom ste uskutočnili prvú objednávku z našej ponuky. Zároveň sme spustili aplikáciu ABCguru, vďaka ktorej Autokorektívne kartičky získali aj online podobu.

Čo všetko sme za ten rok stihli?

Naše učebnice sme osobne predstavili takmer 3 tisíc učiteľom a riaditeľom škôl. Tretina z nich sa prihlásila na semináre. Zúčastnili sme sa viacerých konferencii a zorganizovali semináre a workshopy po celom Slovensku, kde vás naši skvelí lektori vzdelávali o finančnej gramotnosti a hravom učení. Poznajú nás už aj v Českej republike, kam pocestoval celý náklad Autokorektívnych kartičiek v českom jazyku.

Naša 1. pracovná učebnica Financie v praxi získala odporúčaciu doložku MŠVVaŠ SR. Krátko na to sme ju pokrstili na Bibliotéke, kde sme zároveň zorganizovali aj sprievodný program v podobe finančného kvízu pre žiakov, v ktorom si žiaci otestovali svoje vedomosti o hospodárení s rodinným rozpočtom. Týmto milníkom sme odštartovali proces šírenia finančnej gramotnosti na školách.

Čo nám priniesla korona alebo čo sme priniesli my Vám?

Presunuli sme sa do online priestoru, a tak sme semináre vymenili za webináre. Na posledné z nich sa vás prihlásilo takmer 500 účastníkov z rôznych škôl.

Aplikáciu ABCguru sme sprístupnili zadarmo, vďaka čomu Autokorektívne kartičky v online forme využívalo viac ako 5300 užívateľov.

Odporúčaciu doložku prednedávnom získali i naše Autokorektívne kartičky.

Ministerstvo školstva otvorilo učebnicový trh a Financie v praxi zaradilo na zoznam ministerských titulov.

Pripravili a rozšírili sme edíciu HRAvé učeNIE o nové tituly Jeden-dva-TRI!, Stavby z kociek a nielen Stavby z kociek, ktoré sme už zadali do tlače. Už na vás netrpezlivo čakajú. HRAvé učeNIE učí deti kontrolovať a opravovať chyby bez asistencie dospelého, rozvíja priestorovú predstavivosť a umožňuje deťom hravou formou precvičovať matematiku ako v škole, tak aj v domácom prostredí. Deti vďaka tomu vzdelávanie sa vnímajú ako HRANIE a nie ako učenie.

Čo nás čaká?

Finalizujeme Financie v praxi pre vyššie ročníky. Naše plány sa stávajú realitou a našu ponuku čoskoro rozšírime o ďalšie tituly pre základné a stredné školy, ktoré vám postupne budeme predstavovať. Rozhodne sa máte na čo tešiť!

Váš záujem o vzdelávanie je veľký. Pripravujeme pre vás ďalšie webináre. Zatiaľ si poznačte dátumy 17. a 21. septembra. Podrobnosti zverejníme už čoskoro na stránke www.abcedu.sk a na socialnych sieťach. Sledujte nás na Facebooku a Instagrame.

Ďakujeme za vašu podporu a tešíme sa na ďalší rok spolupráce.

Vaše ABCedu

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
###newsletter pop up
Plná (Desktop) verzia