Kategórie
 
 
 
 
 

Aký bol rok 2022 vo vydavateľstve?

Aký bol náš rok 2022?
Tešíme sa, že sme mohli byť súčasťou vzdelávania.
Novinky, ktoré sme vám pripravili:
✔učebnice Financie v praxi C,
✔Slovenský jazyk pre základné školy a
✔pracovný zošit Fyzika s nadhľadom pre 6. ročník, možno sa Vám to zdá málo, ale na ďalších ročníkoch sme intenzívne pracovali a budú vydané v najbližších mesiacoch. Online portál Škola s nadhľadom (skolasnadhladom.sk) má za sebou úspešný štart,
s našimi partnermi Fraus a Stiefel Eurocart ponuka pracovných zošitov sa rozšírila o Geografiu a Biológiu pre 6. ročník pracovné zošity z Chémie, Fyziky
Postupne sme získali odporúčacie doložky MŠVVaV, už ich máme spolu 1️⃣5️⃣, krásne číslo ku ktorému veríme, že pribudnú v roku 2023 ďalšie.
Zapojili sme sa do súťaže o Najkrajšiu knihu Slovenska, ktorú vyhral PZ Geografia 5 v rámci edície Škola s nadhľadom. Boli sme súčasťou a podporovali sme Ekonomickú olympiádu pre stredné školy, z dielne INESS. Prezentovali sme sa na odborných konferenciách riaditeľov základných škôl, stredných odborných škôl, gymnázií, materských škôl, n.o. Indície, Regionálnych centier vzdelávania, Dva dni didaktiky matematiky, ktorej súčasťou bola panelová diskusia s odborníkmi finančnej gramotnosti. V Starej tržnici sme sa celý deň hrali na edukačnom hravom festivale VŠEVEDKO.
Zorganizovali sme takmer 50 workshopov, online vzdelávaní alebo aktualizačných vzdelávaní, ktorých sa spolu zúčastnilo viac ako 2000 učiteľov, asistentov, vychovávateľov ŠKD zo základných, materských a stredných škôl. Precestovali sme za vami tisíce kilometrov po celom Slovensku od Tatier k Dunaju.
O webináre ste mali opakovane záujem a aj preto sme pokračovali online a to 14 x, či už k téme finančnej gramotnosti, slovenského jazyka alebo hravého učenia v primárnom alebo predprimárnom vzdelávaní.
Spolu sa k vám prihovárali 12 lektori
Aké výzvy nás čakajú v roku 2023?
Už teraz sa môžete tešiť na Slovenský jazyk pre 2. ročník stredných škôl, Slovenský jazyk pre 6. ročník ZŠ, pracovné zošity Fyzika, Chémia a ďalšie.
Aktualizačné vzdelávanie pre materské, základné a stredné školy.
Inovačné vzdelávanie Finančná gramotnosť
Tešíme sa na nové výzvy, ďalšie spolupráce a stretnutia s vami, ktoré nás inšpirujú a posúvajú vpred.
Učebnice, z ktorých sa naučíme viac!
Ďakujeme!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
###newsletter pop up
Plná (Desktop) verzia