Kategórie
 
 
 
 
 

Finančná gramotnosť v praxi Topoľčany

„Ďakujeme za užitočné informácie, bolo to zaujímavé, dozvedela som sa nové informácie týkajúce sa finančnej gramotnosti, ktoré využijem nielen so žiakmi ale aj v súkromí.“

Týmito slovami sme sa lúčili s koordinátorkou finančnej gramotnosti Mgr. Michaelou Juhásovou na základnej škole Škultétyho v Topoľčanoch.

Škola sa pravidelne zapája do projektov a výziev na podporu vzdelávania a realizuje dni finančnej gramotnosti pre žiakov školy ale aj zabezpečuje vzdelávanie svojich pedagógov, aby čo najlepšie mohli sprostredkovať dianie zo sveta financií žiakom.  Naše heslo „dobré rady do života“ si naozaj zobrali k srdcu a už o pár dni mali na škole deň finančnej gramotnosti.

Aktualizačné vzdelávanie sme zakončili s kvízom a hrou RISKUJ! Otázkami sme potrápili nielen pani koordinátorku finančnej gramotnosti ale aj ostatné kolegyne a nevynechali sme ani pani riaditeľku Na základnej škole Škultétyho v Topoľčanoch hľadajú inovatívne spôsoby ako zaujať žiakov, motivovať učiteľov a ako byť finančne gramotný.

Aktualizačné vzdelávanie bolo veľmi prínosné, zaujímavé, keď že som aj koordinátor FG pre 1.stupeň ZŠ. Pomôcky, ktoré pre 1.stupeň ponúkate aktívne využívame spolu s podporným tímom v škole.

Mgr. Michaela Juhásová

Praktické informácie a tipy, ako učiť finančnú gramotnosť. Ďakujem Vám, za obohacujúce informácie, kvíz bol zábavný a poučný. Prajem Vám veľa energie a entuziazmu v práci ktorú robíte.

Mgr. Oľga Štrbová

Vzdelávanie poskytlo veľa praktických možností, ako realizovať finančnú gramotnosť.

Mgr. Mária Bezáková

Ďakujem za jasné sprostredkovanie obsahu finančnej gramotnosti, ktoré si viem predstaviť preniesť v určitej zredukovanej forme aj na 1.stupni. Vzdelávanie bolo zaujímavé, dozvedela som sa nové informácie týkajúce sa finančnej gramotnosti. Pani školiteľka všetko zrozumiteľne vysvetlila

Obsah prezentácie ma zaujal, pokúsim sa využiť rady v praxi. Hodnotím veľmi pozitívne. Ďakujem. Mgr. Erika Dömény Herdová

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
###newsletter pop up
Plná (Desktop) verzia