Kategórie
 
 
 
 
 

Webinár Financie v praxi

„Ďakujem veľmi pekne, seminár bol štandardne veľmi dobrý! Pani Dillingerová dokáže vždy upútať.“

Aj to je jeden z takmer 250-tich komentárov prihlásených účastníkov na webinár Financie v praxi.

Ďakujeme za Vaše názory, sme radi, že môžeme byť súčasťou vzdelávania vašich žiakov.

Veľmi pekne ďakujem pani RNDr. Dillingerovej, PhD., za webinár Financie v praxi za uvedenie do témy finančná gramotnosť, za základné informácie, celkový možný súhrn financií v domácnosti a aj za prínosné príklady do praxe. Zaujalo ma celkové spracovanie daného webinára, vysvetľovanie a páčilo sa mi, že som sa pri niektorých úlohách aj zabavila.

M.Č.

Seminár sa mi veľmi páčil, prezentácie boli vypracované prehľadne a určite ich využijem vo svojej pedagogickej praxi. Využila som aj ponuku učebnice sme si aj objednali. Ďakujem za príjemný zážitok.

J.G.

 

Ďakujem veľmi pekne za možnosť zúčastniť sa webinára Financie v praxi. Bola som veľmi spokojná s odborným vysvetlením tejto problematiky a s predstavením pracovnej učebnice Financie v praxi, ktorú budem môcť využívať vo výchovnovzdelávacom procese pri rozširovaní finančnej gramotnosti našich žiakov.

D.S.

 

Ďakujem veľmi pekne za prezentácie. Webinár sa mi páčil, prezentácia bola postavená na prehľadnosti a jasnom vysvetlení danej problematiky. Jednotlivé úlohy pre žiakov na výbornú.

A.B.

Ďakujem za inšpiratívny webinár, páčila sa mi stručnosť, jasnosť a zrozumiteľnosť obsahu, hlavne príklady z praxe - tých nie je nikdy dosť :) a vždy sa zídu nové nápady. Rada sa prihlásim aj na budúce.
J.L.

Váš webinár mi mnoho dal. Prezentácia bola  zrozumiteľná nie len pre dospelých, ale aj pre mládež.  Super bolo, že ste nás zapájali a na záver dali diskusiu na naše otázky. Ďakujem za pekne strávený deň.

A.B.

Váš webinár bol veľmi inšpiratívny a páčili sa mi ukážky jednotlivých modelových situácii ako aj priame zapojenie účastníkov do deja.

S.L.

Ďakujem Vám veľmi pekne za zorganizovanie tohoto webinára o finančnej gramotnosti. Určite využijem poznatky získané počas krásne stráveného poobedia. Webinár bol poučný a získala som iný pohľad na postupy a podanie informácii žiakom o financiách.

M.V.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
###newsletter pop up
Plná (Desktop) verzia