Kategórie
 
 
 
 
 

Prečo si zvoliť pracovné zošity s nadhľadom?

  1. Dôvtipné hybridné riešenie

Prinášame nový koncept hybridných vzdelávacích materiálov – prepojenie pracovných zošitov v tlačenej podobe a interaktívneho precvičovania, ktoré priamo nadväzuje na obsah v pracovnom zošite. Riešenie pre žiakov, učiteľov aj rodičov.

  1. Kvalita na prvom mieste

Vytvárame vzdelávacie pomôcky na základe najmodernejších didaktických prístupov a zároveň reagujeme na požiadavky učiteľov z praxe, pričom na prvé miesto vždy kladieme kvalitu.

  1. Univerzálnosť

Pracovné zošity rozvíjajú základné kompetencie detí. Môžu sa používať s rôznymi učebnicami aj samostatne, pretože spĺňajú požiadavky Štátneho vzdelávacieho programu.

  1. Podpora všetkých žiakov

Každý žiak potrebuje pri štúdiu inú formu náročnosti. Prinášame preto diferencovaný obsah cvičení tak v tlačenom zošite, ako aj online prostredí.

 

  1. Precvičovanie je zábava aj rozvoj

Didakticky vyvážené typy úloh od opakovania až po otvorené úlohy, ako aj zábavný a moderný obsah žiakov motivuje, rozvíja ich samostatné myslenie a schopnosť vyjadriť svoj názor. Precvičovanie v online prostredí ponúka žiakovi ako bonus okamžitú spätnú väzbu.

  1. V škole aj doma , kdekoľvek a kedykoľvek

Pracovné zošity sú vhodné na výučbu v škole, ale aj pri domácom precvičovaní. Portál www.skolasnadhladom.sk prístupný na počítači, tablete, mobile, kdekoľvek, kde je internet.

  1. Podpora evalvácie a sebahodnotenie žiaka

Pracovné zošity pre žiakov zámerne neobsahujú riešenia. Prvok sebahodnotenia naviac umožňuje deťom, učiteľom a rodičom získať predstavu o tom, čo im ide lepšie a čo je pre ne náročnejšie. Správne riešenia uvádzané pri interaktívnych cvičeniach podporujú u detí motiváciu učiť sa vďaka okamžitej spätnej väzbe.

  1. Zapojenie rodičov

Ponúknite rodičom to, čo požadujú – bezpečnosť obsahu a priame prepojenie na výučbu v škole. Prístup na portál www.skolasnadhladom.sk bude od septembra pre každého užívateľa ZADARMO. Bonusom je množstvo ďalších materiálov na domáce precvičovanie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
###newsletter pop up
Plná (Desktop) verzia